Antena Meniu Search
x

Video Doi minori, de 6 și 16 ani, au fost spulberați pe trecerea de pietoni, la Fetești. Momentul impactului a fost filmat

Un grav accident de circulație a avut loc vineri dimineața, la Fetești, în județul Ialomița. Doi minori au fost loviți puternic de o mașină, pe trecerea de pietoni. Atenție, imagini ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 22.01.2022, 00:19

Vezi și

"La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 08:00, Poliția Municipiului Fetești a fost sesizată cu privire la producerea unui accident de circulație, soldat cu vătămarea corporală a 2 minori. În urma verificărilor efectuate a reieșit că, în timp ce un bărbat din comuna Stelnica, în vârstă de 40 de ani, conducea un autoturism pe strada Călărași din municipiul Fetești, ar fi lovit doi minori, de 6 și 16 ani, ce traversau strada pe trecerea de pietoni", au transmis reprezentanții IPJ Ialomița.

Minorii loviți de mașină la Fetești au fost duși de urgență la Spitalul din Constanța

Cele două victime au fost preluate de ambulanțe și transportate la Spitalul Clinic de Urgență Constanța pentru îngrijiri medicale. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare negativă. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, au anunțat polițiștii din Ialomița.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi minori, de 6 și 16 ani, au fost spulberați pe trecerea de pietoni, la Fetești. Momentul impactului a fost filmat