Antena Meniu Search
x

Video Doi morţi şi doi răniţi, după ce o maşină s-a izbit violent de un TIR, în Constanţa. Bucăţi din autoturism, împrăştiate pe zeci de metri

Accident dramatic în dreptul localităţii Sibioara din Constanţa. Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, după ce un autoturism s-a izbit violent de un TIR.

de Monica Palade

la 27.07.2023, 16:07

Vezi și

În urma impactului trei persoane aflate în maşină au rămas încarcerate. Ulterior, medicii sosiţi la faţa locului au declarat decesul unui bărbat de 50 de ani şi a unei femei de 45 de ani. Fata de 15 ani care se afla alături de ei a fost conştientă cât pompierii au încercat să o scoată din autorismul făcut praf.

Impact violent pe şosea

Impactul a fost atât de violent încât bucăţi din autoturism au fost împrăştiate pe zeci de metri pe şosea. Şoferul autotrenului, în vârstă de 39 de ani, a refuzat transportul la spital.

La fața locului s-au deplasat Detașamentul Fripis, cu descarcerare, stația Midia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD B2, PTS Ovidiu cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, Detașamentul Medgidia cu o autospecială pentru transport personal și victime multiple, Detașamentul Palas cu un echipaj SMURD C de la Palas și două echipaje SAJ. Din primele informaţii, autoturismul a derapat şi a intrat în plin în TIR.

Ştire realizată cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator Andreea Filip.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi morţi şi doi răniţi, după ce o maşină s-a izbit violent de un TIR, în Constanţa. Bucăţi din autoturism, împrăştiate pe zeci de metri