Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doi muncitori, loviţi de tren în Gara de Nord din Timişoara, în timp ce lucrau la renovarea staţiei feroviare

Doi muncitori care făceau lucrări de renovare în Gara de Nord din Timişoara, pe o scară cu nacelă, au fost loviţi, vineri, de un tren, fiind transportaţi la spital. Poliţia a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

de Redactia Observator

la 14.06.2024 , 16:36

- Shutterstock

Potrivit IPJ Timiş, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Timişoara au fost sesizaţi că doi lucrători care se aflau pe o scară cu nacelă, în timp ce făceau lucrări de renovare la staţia CF din Timişoara, au fost acroşaţi de un tren, întrucât nacela era ieşită în agabaritul liniei de cale ferată. 

Doi muncitori, loviţi de tren

Cei doi bărbaţi, în vârstă de 33 de ani, au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale de specialitate.

Articolul continuă după reclamă

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » Evenimente » Doi muncitori, loviţi de tren în Gara de Nord din Timişoara, în timp ce lucrau la renovarea staţiei feroviare