Antena Meniu Search
x

Doi oameni au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR, în Caraş-Severin. Una dintre victime, preluată de un elicopter SMURD

Două persoane au fost rănite în urma unui accident rutier care s-a produs pe DN 6, la ieşirea din localitatea Armeniş, în judeţul Caraş-Severin, între o mașină și un TIR. În urma accidentului, una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD.

de Redactia Observator

la 27.03.2023, 15:32

Una dintre victime, preluată de un elicopter SMURD
Doi oameni au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR, în Caraş-Severin - ISU Caraș-Severin

”Accident rutier pe DN 6 - la ieşire din localitatea Armeniş, către Teregova. În accident sunt implicate un autotren şi un autoturism. Intervine Detaşamentul de Pompieri Caransebeş cu 1 Autospecială Descarcerare, 1 ASAS şi 1 ambulanţă SMURD. La intervenţie se deplasează şi elicopterul SMURD Caransebeş şi 1 echipaj SAJ. Echipajele ajunse la faţa locului au găsit 2 victime dintre care 1 încarcerată, fiind conştientă”, a transmis ISU Caraş-Severin.

Doi oameni au fost răniți în accident

Un bărbat a rămas încarcerat, el fiind extras dintre fiarele maşinii, apoi a fost transportat la spital de un echipaj al Ambulanţei. Cea de-a doua victimă, o femeie, a fost preluată de elicopterul SMURD şi dusă la Spitalul din Caransebeş. Traficul pe DN 6 este blocat complet în urma accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi oameni au fost răniți, după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un TIR, în Caraş-Severin. Una dintre victime, preluată de un elicopter SMURD