Antena Meniu Search
x

Video Doi polițiști arădeni au bătut cu bestialitate un bărbat și l-au băgat în spital. Scandalul a izbucnit într-un restaurant

Doi poliţişti arădeni sunt cercetaţi de procurori după ce au bătut cu bestialitate un bărbat. Atenție, informaţii cu puternic impact emoţional!

de Redactia Observator

la 07.02.2024, 09:00

Vezi și

Scandalul a izbucnit într-un restaurant, unde se sărbătorea ziua de naştere a unui agent de la frontieră, dar a continuat în parcarea localului. Nu se ştie motivul pentru care cei doi poliţişti au sărit la bătaie, însă aceştia s-au ales dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru distrugere.

Victima a ajuns la spital şi are nevoie de aproximativ 12 zile de îngrijiri medicale pentru a îşi reveni complet. Există suspiciuni că agresorii, politişti la serviciul autostrăzi din Arad, ar fi consumat atât alcool, cât şi substanţe interzise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doi polițiști arădeni au bătut cu bestialitate un bărbat și l-au băgat în spital. Scandalul a izbucnit într-un restaurant