Antena Meniu Search
x

Doi poliţişti, prinşi în timp ce luau mită pe Calea Dorobanţilor, de la şoferul unui Porsche. Unul dintre ei ar fi lider de sindicat

Doi poliţişti, un ofiţer şi un subofiţer, au fost prinşi azi în flagrant în timp ce luau mită în zona Dorobanţi. din Bucureşti. Potrivit informaţiilor Observator, cei doi ar fi fost supravegheați câteva luni. Cetățeanul care ar fi dat șpagă în timpul flagrantului este şoferul unui Porsche înmatriculat în Turcia.

de Redactia Observator

la 27.04.2023, 14:37

Vezi și

Doi poliţişti de la Brigada Poliţiei Rutiere au fost prinşi joi luând mită, în urma unul flagrant, în zona Dorobanţi din Capitală. Acţiunea a fost realizată de DGA şi DNA în colaborare. Potrivit surselor Observator, cei doi agenţi ar fi Andrei Pantea şi Vali Olteanu.

Cei doi poliţişti, un ofiţer şi un subofiţer, sunt acuzaţi că opreau şoferii în trafic pentru presupuse încălcări ale legislaţiei rutiere, solicitându-le apoi diverse sume de bani pentru a nu le aplica sancţiunile legale, potrivit unor surse din cadrul anchetei. Unul dintre cei doi poliţişti ar fi şi lider sindical.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi poliţişti, prinşi în timp ce luau mită pe Calea Dorobanţilor, de la şoferul unui Porsche. Unul dintre ei ar fi lider de sindicat