Antena Meniu Search
x

Doi puști de 12 și 13 ani, audiaţi de poliţişti după ce au încercat să spargă o agenţie bancară

Doi copii, de 12 ani şi 13 ani, sunt cercetaţi pentru că au spart geamul unei agenţii bancare din Tulcea de unde intenţionau să fure bani.

de Redactia Observator

la 04.05.2021, 18:25

Doi puști de 12 și 13 ani, audiaţi de poliţişti după ce au încercat să spargă o agenţie bancară
Mașina Poliția Locală - Hepta
  • Doi copii, de 12 ani şi 13 ani, din Tulcea sunt cercetaţi pentru că au spart geamul unei agenţii bancare din oraşul Isaccea.
  • Cei doi au scos din funcţiune sistemul de supraveghere video.
  • Copiii intenţionau să fure bani, dar nu au reuşit.

Doi minori din oraşul tulcean Isaccea, cu vârste de 12 şi 13 ani, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au încercat să jefuiască o agenţie bancară din oraş, a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ). Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la distrugerea unor geamuri de la o agenţie bancară situată pe strada 1 Decembrie din localitate.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt calificat

Astfel, în prima zi de Paşte, cei doi copii au spart geamul de la uşa de la intrare în agenţia bancară şi un altul lateral, apoi au scos din funcţiune sistemul de supraveghere video, cu scopul de a sustrage bani, însă nu au găsit niciun leu în banca respectivă. "În cauză, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat. În continuare se efectuează cercetări", a precizat IPJ Tulcea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doi puști de 12 și 13 ani, audiaţi de poliţişti după ce au încercat să spargă o agenţie bancară