Antena Meniu Search
x

Video Doi recidivişti au furat cu totul un bancomat de facturi, după ce nu au reuşit să-l spargă. În 2 luni, au jefuit de 3 ori acelaşi magazin

Jafuri în lanţ într-o comună din Dolj. Doi indivizi iau la rând magazinele şi fură tot ce le pică în mână. La ultima spargere, hoţii au luat cu totul un aparat de plătit facturi. Poliţiştii nu au reuşit încă să îi prindă, iar localnicii sunt terorizaţi că indivizii umblă liberi pe străzi.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 19:43

Vezi și

Pe imaginile de pe camerele de supraveghere din magazin se vede cum unul dintre hoţi intră în magazin cu faţa acoperită şi opreşte cu ranga sistemul de alarmă. În acest timp, partenerul lui păzeşte intrarea în magazin. Individul începe apoi să lovească de mai multe ori aparatul de plătit facturi pus la intrare, în încercarea de a scoate banii din el. Pentru că nu reuşeşte să l spargă, îl iau pe sus şi îl scot pe geam.

Filmul jafului

Totul s-a întâmplat în câteva minute. Apoi cei doi se plimbă pe stradă ca şi cum nu s-a întâmplat nimic. Incidentul s-a petrecut la sfârşitul săptămânii trecute, dar hoţii sunt tot liberi. Mai mult ar fi a treia oară când sparg acest magazin în ultimele două luni.

Localnicii sunt înspăimântaţi că ar putea cădea chiar ei victimele infractorilor.

Pe acelaşi subiect

Localnică: Pot să vină şi în casa la om. Au curaj mare, au foarte mare curaj de fac aşa ceva.

Cei doi ar fi recedivişti

Suspecţii ar fi recidivişti. Unul dintre ei are antecedente în afara ţării pentru furt, spun localnicii. Indivizii au mai spart alte două magazine.

Eugenia Pârvu, proprietară magazin: Ţigări şi băuturi. Băuturile scumpe mi le-au luat. Avem nişte băuturi scumpe, de la 50 de lei în sus. Nu mai avem nici camere, nu mai avem nimic. Că ne-au luat totul, de la camere la dispozitive de înregistrare.

Marcel Mincan, administrator magazin: Au făcut un prejudiciu de 124 de milioane. În afară de uşă, de reparaţia sistemului de supraveghere. Undeva la 150 de milioane.

Mateescu Andreea Maria, Agent de poliţie: Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Anchetatorii nu au reuşit să stabilească prejudiciul total.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Doi recidivişti au furat cu totul un bancomat de facturi, după ce nu au reuşit să-l spargă. În 2 luni, au jefuit de 3 ori acelaşi magazin