Antena Meniu Search
x

Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au dat o spargere într-o gelaterie din Sibiu. Poliţiştii i-au găsit ascunşi într-o toaletă publică, împărţindu-şi banii

Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au furat banii unei gelaterii din Sibiu. Cei doi au fost găsiţi de poliţie într-o toaletă mobilă, unde se ascunseseră ca să-şi împartă banii. Prejudiciul se ridică la aproximativ 500 de lei. 

de Redactia Observator

la 07.11.2023, 22:10

Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au dat o spargere într-o gelaterie din Sibiu - Shutterstock

Doi adolescenţi din Sibiu au fost surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce dădeau o spargere într-o gelaterie din centrul oraşului. Cei doi au acţionat în miezul nopţii, convinşi că vor trece neobservaţi. 

Fapta le-a fost observată de poliţiştii locali exact în momentul în care spărgeau sertarul cu bani, aşa că au pornit pe urmele lor. Hoţii minori au fost găsiţi după câteva minute bune într-o toaletă ecologică, unde se ascunseseră ca să-şi împartă banii, aproximativ 500 de lei.

Angajatii primariei i-au reţinut pe adolescenţi până la sosirea echipajelor de poliţie. Cei doi sunt cercetaţi pentru furt calificat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Doi adolescenţi de 14 şi 17 ani au dat o spargere într-o gelaterie din Sibiu. Poliţiştii i-au găsit ascunşi într-o toaletă publică, împărţindu-şi banii