Antena Meniu Search
x

Video Doi şoferi au blocat nordul Capitalei după ce au forţat bariera. Un angajat CFR a vrut să salveze situaţia cu ciocanul

Sute de şoferi au stat blocaţi astăzi într-una dintre cele mai aglomerate zone din nordul Capitalei. Totul din cauza unei bariere de la o trecere de cale ferată care a refuzat să se mai ridice. Aşa că şoseaua s-a transformat rapid într-un bulevard al nervilor şi claxoanelor, în care poliţiştii şi angajaţii CFR s-au chinuit să rezolve lucrurile.

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 18.08.2021, 19:30

Vezi și

Era ora 8 şi 38 de minute când două autoturisme au fost surprinse de camera video a CFR că forţează trecerea la nivel cu calea ferată, din zona Petricani. Semnalele acustice erau deja pornite dar cei doi şoferi ar fi decis că mai au timp să traverseze. Pentru că cel mai probabil bariera din faţa lor era lăsată, au rămas blocaţi lângă şine. Câteva secunde mai târziu, a coborât şi bariera de lângă ei şi a lovit plafonul uneia dintre maşini. A fost momentul care a declanşat un ambuteiaj care părea fără sfârşit.

Echipajele de poliţie au privit neputincioase haosul provocat 

În câteva minute s-au format cozi uriaşe în nordul Capitalei pentru că una dintre bariere a refuzat să se mai ridice la loc. Cei prinşi în coloană, în autobuze, şi-au pierdut răbdarea şi au pornit pe jos spre locurile de muncă. Mulţi şoferi au renunţat la traseul ales şi au făcut cale întoarsă, cum au putut. În tot acest timp, echipajele de poliţie nu au putut face altceva decât să privească neputincioase la haosul din jurul lor. Urcat pe platforma barierei, un angajat al CFR încearcă să rezolve treaba româneşte, cu un ciocan. Fără succes, aşa că se încearcă altceva. Unul trage, altul împinge şi încet, încet, lucrurile par să revină la normal. Defecţiunea a fost remediată abia cu câteva minute înainte de ora 10.

Am încercat să obţinem un punct de vedere şi de la reprezantanţii CFR, dar au fost bariere şi în calea comunicării. Ni s-a transmis doar că şoferii sunt de vină. Nu este pentru prima oară când fie conducătorii auto, fie problemele tehnice care apar aproape săptămânal blochează zeci de minute traficul din zonă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi şoferi au blocat nordul Capitalei după ce au forţat bariera. Un angajat CFR a vrut să salveze situaţia cu ciocanul