Antena Meniu Search
x

Video Doi șoferi au zburat cu mașinile într-un gard, după o depășire inconștientă. Accident teribil pe un drum din Mehedinți

Accident grav, ieri după amiază, în localitatea Hinova, din judeţul Mehedinţi. Trei persoane au ajuns la spital, după ce doi tineri şoferi au efectuat depăşiri riscante. Din cauza vitezei, cei doi, nu au mai reuşit să se retragă pe banda lor de circulaţie şi s-au izbit frontal. În urma impactului violent, maşinile au fost proiectate în gardul unei locuinţe din apropiere. 

de Redactia Observator

la 18.04.2023, 09:22

Vezi și

Totul s-a întâmplat, ieri, pe Drumul Naţional 56 A din localitatea mehedinţeană Hinova. Alături de cei doi şoferi de 21 şi 24 ani în maşini se mai aflau alte două persoane. Tinerii au efectuat o depăşire periculoasă, iar impactul nu a mai putut fi evitat. 

Dan Răducan, ISU Mehedinţi: Am fost alertaţi să intervenim la un accident rutier, în care au fost implicate două autoturisme, în urma cărora au rezultat trei victime. Am sosit la faţa locului. Cele trei victime erau deja preluate de către echipajele SAJ, stabile cooperante. 

Depășire riscantă, trei oameni la spital

Impactul a fost atât de puternic încât maşinile au fost proiectate în gardul unei case din apropiere. 

Mihai Chisăr, serviciul Rutier Mehedinţi: Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În continuare se efectuează cercetări, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor producerii accidentului rutier. 

Doar o minune a făcut ca nimeni să nu îşi piardă viaţa. Acum, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Doi șoferi au zburat cu mașinile într-un gard, după o depășire inconștientă. Accident teribil pe un drum din Mehedinți