Antena Meniu Search
x

Video Doi soţi din Iaşi s-au dat reciproc în judecată. Vor fi obligaţi să nu se apropie unul de altul, deşi locuiesc împreună

Vorbim acum despre un caz bizar, pentru care judecătorii din Iaşi trebuie să găsescă o soluţie. Doi soți s-au dat reciproc în judecată, fiecare cerând să fie protejat de celălalt. Judecătorii au admis ambele cereri, fără a lămuri însă propriu-zis cine era agresorul și cine era victima. Pentru trei luni, cei doi soţi sunt obligaţi să nu se apropie unul de celălat şi să nu intre în contact, deşi locuiesc în acelaşi apartament. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 11.06.2024 , 13:57

După ceea ce au spus judecătorii în prima instanţă cei doi nu aveau voie în interiorul locuinţei să se aproprie unul de altul la mai puţin de 3 metri. Nu aveau voie să ia legătura unul cu altul nici prin telefonul mobil sau corespondenţă. În acelaşi timp, dacă ieşeau din locuinţă nu aveau voie să se apropie la mai puţin de 50 de m, iar femeia trebuia să păstreze o distanţă de 50 de m şi faţă de magazinul pe care soţul ei îl deţine. În cele din urmă lucrurile nu au rămas chiar aşa.

La ce concluzie au ajuns judecătorii

Femeia a făcut o plângere ulterior că bărbatul a încălcat acest ordin de restricţie, pentru că ordinelele fuseseră emisă pentru amândoi. Atunci şi poliţiştii din comuna Ciurea au susţinut că este aproape imposibil ca cei doi să le poate respecta ţinând cont că cei doi împart aceeaşi casă. Când s-a ajuns în instanţă cu aceste plângeri, judecătorii au stabilit că totuşi nu se impun nişte ordine de restricţie şi că situaţia dintre cei doi are la bază doar nişte divergenţe carear putea fi rezolvată cu ajutorul unui specialist în domeniu. Deciziile nu sunt definitive.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Doi soţi din Iaşi s-au dat reciproc în judecată. Vor fi obligaţi să nu se apropie unul de altul, deşi locuiesc împreună