Antena Meniu Search
x

Doi soţi din Satu Mare, atacaţi cu toporul în timp ce se aflau pe stradă. Au ajuns la spital, în stare gravă

Un scandal s-a sfârşit la spital pentru doi soţi din Satu Mare. Aceştia au fost atacaţi cu toporul de doi indivizi, în timpul unei încăierări în care au fost implicate mai multe persoane.  

de Redactia Observator

la 25.02.2024, 14:11

Doi soţi din Satu Mare, atacaţi cu toporul în timp ce se aflau pe stradă. Au ajuns la spital, în stare gravă
Doi soţi din Satu Mare, atacaţi cu toporul în timp ce se aflau pe stradă. Au ajuns la spital, în stare gravă - Presasm.ro

În urma scandalului, bărbatul şi femeia s-au ales cu traumatisme serioase la faţă. Atacatorii, doi tineri de 21 şi 32 de ani au fugit de la locul faptei şi au aruncat toporul într-un şanţ.

Ambii au fost prinşi, iar bărbatul de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore. A fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire şi alte violenţe.

Ce spune Poliţia

La data de 24 februarie a.c., în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unei altercații cu implicarea mai multor persoane, în localitatea Ambud. 

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă. În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui bărbat de 49 de ani și a unei femei de 48 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii, respectiv doi bărbați de 21 și 32 de ani. Față de bărbatul de 32 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Doi soţi din Satu Mare, atacaţi cu toporul în timp ce se aflau pe stradă. Au ajuns la spital, în stare gravă