Antena Meniu Search
x

Doi soţi din Suceava condamnaţi pentru contrabandă, prinşi în Marea Britanie. Cei doi vindeau ilegal alcool şi ţigări aduse din Ucraina

Doi soţi, care erau daţi în urmărire internaţională pentru contrabandă, au fost aduşi aseară în ţară din Marea Britanie, de către Poliţia Română. Bărbatul avea emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 5 ani, iar femeia de 4 ani şi 8 luni.

de Redactia Observator

la 03.07.2024 , 10:38

Cei doi sunt din Suceava şi au fost condamnaţi definitiv. Fac parte dintr-un grup de 24 de persoane care vindeau ţigări şi alcool aduse din Ucraina în spatele Pieţei Mari din oraşul Suceava. Concret grupul infracţional depozita şi transporta ţigări şi alcool, care mai apoi erau vândute în piaţă, dar şi în alte locuri din ţară.

Poliţiştii au făcut mai multe percheziţii în zonă, unde au fost descoperite şi confiscate în jur de 897.500 de ţigarete şi 1.935 de litri de alcool şi băuturi alcoolice, de provenienţă ucraineană. Valoarea ţigaretelor de contrabandă este de aproximativ 540 mii de lei, iar valoarea alcoolului de contrabandă, de aproximativ 150 mii de lei.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi stat peste program la muncă, doar pentru a scăpa de îndatoriri personale?
Observator » Evenimente » Doi soţi din Suceava condamnaţi pentru contrabandă, prinşi în Marea Britanie. Cei doi vindeau ilegal alcool şi ţigări aduse din Ucraina