Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Taximetristul bătăuş din Cluj, în arest preventiv. Motivul halucinant al scandalului în urma căruia doi tineri au fost grav răniţi (VIDEO)

Doi tineri au fost bătuţi crunt de un taximetrist, în faţa unui club din Cluj-Napoca! Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

de Redactia Observator

la 08.11.2017 , 17:03

Doi tineri au fost bătuţi crunt de un taximetrist, în faţa unui club din Cluj-Napoca! Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere şi vă avertizez că imaginile vă pot afecta emoţional.

Pe imagini se vede cum cei doi vor să intre în autoturism. După o discuţie cu şoferul, aceştia dau roată autoturismului, dar taximetristul se dă jos de la volan şi îi loveşte cu pumnii pe cei doi, care se prăbuşesc la pământ.

Satisfăcut de fapta lui, taximetristul îi mai loveşte şi cu piciorul. Totul ar fi pornit de la faptul că - în clipa în care se pregăteau să intre în maşină - şoferul le-ar fi spus că e chemat la o comandă. Scandalul s-a întâmplat acum o lună, dar abia ieri taximetristul a fost reţinut de poliţişti. Victimele lui au fost rănite grav, aşa că astăzi instanţa a stabilit ca şoferul să fie arestat preventiv pentru 30 de zie.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Taximetristul bătăuş din Cluj, în arest preventiv. Motivul halucinant al scandalului în urma căruia doi tineri au fost grav răniţi (VIDEO)