Antena Meniu Search
x

Doi tineri care se aflau pe o saltea, spulberaţi de un jetski, în Eforie Nord. Apelul disperat al unei mamei: Tânărul implicat este fiul meu

Doi tineri care se aflau pe salteaua gonflabilă, în zona Plajei Belona din Eforie Nord, au fost spulberaţi de un jetski. Un tânăr a fost resuscitat pe plajă, fiind în stare gravă la spital, unde a fost operat, scrie News.ro.

de Redactia Observator

la 14.08.2023, 09:10

Doi tineri care se aflau pe o saltea, spulberaţi de un jetski, în Eforie Nord. Apelul disperat al unei mamei: Tânărul implicat este fiul meu
Imagine ilustrativă

Incidentul, care s-a produs vineri, în zona Plajei Belona din Eforie Nord, a fost relatat pe Facebook de mama unuia dintre tinerii implicaţi.

”2 tineri (un băiat şi o fată) care se plimbau pe salteaua gonflabilă trasă de un jetski au fost spulberaţi de un alt jetski. Ca urmare, unul dintre cei doi tineri este internat la Spit. Judeţean după un traumatism cu coaste fracturate şi hemopneumotorax operat în curs de drenare”, a scris mama băiatului rănit pe Facebook.

Aceasta îi roagă pe internauţi să-i trimită imagini cu incidentul. ”Este cel puţin straniu că nimeni nu este interesat sa facă public un incident de o asemenea gravitate”, a mai scris femeia.

Răspunzând unor comentarii, ea explică faptul că fiul său era cu prietena pe salteaua gonflabilă când au fost loviţi. ”Tânărul implicat este fiul meu! A fost resuscitat pe plajă şi adus la UPU Spitalul Judetean cu ambulanţa SMURD”, a mai explicat femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vă este teamă să cumpăraţi conserve din magazine?
Observator » Evenimente » Doi tineri care se aflau pe o saltea, spulberaţi de un jetski, în Eforie Nord. Apelul disperat al unei mamei: Tânărul implicat este fiul meu