Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri din Belarus au murit nevinovați într-o mașină strivită de TIR, pe un drum din Brăila. După impact, camionul s-a răsturnat pe câmp

Tragedie, ieri, pe şoseaua ce leagă localităţile Însurăţei şi Bărăganul, din judeţul Brăila! Un şofer de TIR a scăpat de sub control mastodontul, iar acesta a ajuns pe contrasens, unde a intrat în plin într-o maşină care circula regulamentar. 

de Redactia Observator

la 15.06.2022, 08:31

Vezi și

Impactul a fost catastrofal. Autoturismul a fost strivit, pur şi simplu, şi aruncat în afara şoselei. În el se aflau doi bărbaţi de 35 şi 27 de ani, din Belarus.

Mașina a fost strivită de TIR-ul scăpat de sub control

Nu au avut nicio şansă să scape cu viaţă, după ce maşina a fost făcută una cu pământul.

Şi TIR-ul s-a răsturnat pe câmp după impact, dar şoferul acestuia a scăpat doar cu fractură la o mână. S-a ales însă şi cu un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Potrivit datelor transmise de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila, s-a intervenit cu o ASAS (autospecială cu apă și spumă), o ambulanță SMURD și o autospecială de descarcerare. La fața locului au acționat și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Belarus au murit nevinovați într-o mașină strivită de TIR, pe un drum din Brăila. După impact, camionul s-a răsturnat pe câmp