Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Caracal, reţinuţi după ce au furat o maşină din parcarea unui spital. Au abandonat-o după ce s-au plimbat câteva zile

Un adolescent în vârstă de 16 ani şi unul în vârstă de 17 ani, care ar fi furat o maşină din parcarea unui spital din Caracal şi apoi ar fi abandonat-o, au fost reţinuţi de poliţişti şi vor fi prezentaţi instanţei de judecată, au informat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

de Redactia Observator

la 09.11.2022, 15:45

Maşina poliţie
Doi tineri din Caracal, reţinuţi după ce au furat o maşină din parcarea unui spital - Shutterstock

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru furt calificat, conducere fără permis, furt în scop de folosinţă şi punerea în circulaţie sau folosirea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.

Maşina a fost sustrasă în noaptea de 1/2 noiembrie, din parcarea Spitalului Caracal, iar proprietara a sesizat Poliţia despre furt în dimineaţa zilei de 2 noiembrie, însă autoturismul a fost găsit de poliţişti în ziua de 7 noiembrie, în urma unui control în trafic, în localitatea Vişina.

Maşina avea montate plăcuţe de înmatriculare false

Adolescenţii ar fi folosit vehiculul timp de mai multe zile, montând plăcuţe de înmatriculare false.

Pe acelaşi subiect

"În urma activităţilor investigativ-operative, poliţiştii Poliţei Municipiului Caracal, împreună cu poliţiştii Poliţiei Oraşului Corabia şi ai Secţiei nr. 10 Poliţie Rurală Vişina, au identificat doi tineri, cu vârsta de 16, respectiv 17 ani, ambii din municipiul Caracal, bănuiţi că ar fi sustras în noaptea de 1/2 noiembrie a.c., un autoturism din parcarea unei unităţi spitaliceşti din municipiul Caracal, pe care ar fi montat plăcuţe cu număr fals de înmatriculare şi pe care l-ar fi condus şi abandonat ulterior", au precizat reprezentanţii IPJ Olt, potrivit Agerpres.

Potrivit unor surse neoficiale, cei doi adolescenţi se aflau în maşina furată, în localitatea Vişina, când un echipaj de poliţişti le-a semnalizat să oprească, însă ei au refuzat şi au continuat deplasarea pentru scurt timp, apoi au abandonat maşina în aceeaşi localitate.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, în ziua de 8 noiembrie cei doi tineri au fost reţinuţi, ei urmând să prezentaţi, miercuri, în faţa instanţei de judecată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Caracal, reţinuţi după ce au furat o maşină din parcarea unui spital. Au abandonat-o după ce s-au plimbat câteva zile