Antena Meniu Search
x

Trei tineri din Constanța, la furat de motorină dintr-un tren de marfă. Cu cât au vândut cei 880 de litri de carburant furaţi

Trei tineri din Constanța au fost prinși în flagrat când furau motorină din vagoanele unui tren de marfă staționat. Carburantul furat era apoi valorificat, spun polițiștii, transmite Mediafax. Instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile pentru cei trei.

de Redactia Observator

la 05.11.2022, 15:36

Trei tineri din Constanța, la furat de motorină dintr-un tren de marfă
Trei tineri din Constanța, la furat de motorină dintr-un tren de marfă - Profimedia Images/Arhivă

Cei trei tineri, cu vârste cuprinse între 21 și 26 de ani, ar fi sustras, în repetate rânduri, motorină de la vagoanele cisternă ce staționau într-o stație de cale ferată.

La sfârșitul lunii octombrie, polițiștii de la transporturi Constanța au realizat o acțiune, în urma căreia au fost prinși în flagrant când sustrăgeau 880 de litri de motorină din vagoanele unui tren de marfă staționat, iar ulterior au valorificat-o, către un alt bărbat, contra sumei de 4.200 de lei.

Motorina a fost recuperată

„Întreaga cantitate de motorină a fost recuperată și predată persoanei vătămate. Autoturismul folosit la săvârșirea infracțiunii a fost ridicat, în vederea continuării cercetărilor. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere fără permis”, au transmis, sâmbătă, polițiștii contănțeni.

Cei 3 tineri au fost reținuți pentru 24 de ore, acuzați de furt calificat. Ulterior, bărbații au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia, cu propunere de sesizare a instanței de judecată în vederea arestării preventive. Instanța de judecată a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Trei tineri din Constanța, la furat de motorină dintr-un tren de marfă. Cu cât au vândut cei 880 de litri de carburant furaţi