Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Doi tineri din Harghita au supravieţuit miraculos după ce au fost loviţi în plin de o camionetă. Martorii, îngroziţi de scenă: "Am crezut că pică cerul pe mine"

Un accident cumplit, dar cu final fericit, a avut loc în Harghita. Doi tineri care se plimbau pe trotuar au scăpat ca prin minune cu viaţă după ce au fost loviţi în plin de o camionetă. Una dintre variantele luate în calcul este ca şoferul să fi adormit la volan.

de Claudiu Loghin

la 03.08.2024 , 19:20

Accidentul teribil a fost suprins de o cameră de surpaveghere din zonă. Pe imagini se vede cum cei doi tineri, o fată de 18 ani şi un băiat de 20 de ani, merg pe trotuar, la o distanţă de câţiva metri de şosea. În acest timp şoferul unei autoutilitare pierde controlul volanul şi iese de pe drum. Accidetul s-a produs pe Drumul Naţional 12. Pe sensul de mers de la Gheorgherni către Topliţa, o utilitară a intrat pe trotuar, moment în care băiatul în vârstă de 20 de ani a apucat să se ferească. Fata de 18 ani a fost lovită din plin, chiar în acest loc.  

Martorii, şocaţi de întreaga scenă

Deşi dispare sub dubă, fata scapă ca prin minune. A căzut în şant, iar maşina grea a rămas suspendată deasupra ei. La doar câteva secunde după impact, tânărul se ridică în picioare. Şoferul coboară de la volan şi îşi pune mâinile în cap, şocat de ce a făcut. "Am crezut că pică cerul pe mine. A venit salvarea, a dus fetiţia. A oprit un domn, era asistent", spune un martor. Tânărul a scăpăt doar cu zgârieturi. Fata e la spital cu răni mai grave, dar care nu ii pun în pericol viaţa.

Vezi și

Poliţiştii iau în calcul varianta ca şoferul fie adormit la volan. "Conducătorul auto nu afla sub influenţa alcoolui, iar poliţiştii continuă cercetările", a declarat Maria Plumbu, purtător de cuvânt IPJ Harghita. Pe numele şoferului de 22 de ani s-a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Claudiu Loghin Like

Lucrez în presă din 1999. Din 2004, sunt în televiziune. ...

Întrebarea zilei
Aţi dus flori sau alte cadouri în prima zi de şcoală?
Observator » Evenimente » Doi tineri din Harghita au supravieţuit miraculos după ce au fost loviţi în plin de o camionetă. Martorii, îngroziţi de scenă: "Am crezut că pică cerul pe mine"