Antena Meniu Search
x

Doi tineri din Timiş, care au pierdut 19.000 de lei la păcănele, au înscenat o tâlhărie pentru a recupera banii. Complice a fost angajatul sălii de jocuri de noroc

Este anchetă în judeţul Timiş, după ce patru tineri i-au înscenat o tâlhărie unui angajat al săli de jocuri de noroc, pentru a putea recupera banii pe care îi pierduseră la păcănele.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.05.2022, 18:31

Vezi și

S-a întâmplat în oraşul Făget, acolo unde poliţiştii au reţinut patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 şi 37 de ani, care sunt cercetaţi pentru că ar fi comis infracţiuni de delapidare prin înscenarea unei tâlhării. 

Angajatul sălii de jocuri de noroc, complicele infractorilor

Angajatul sălii de jocuri de noroc a alertat oamenii legii în noaptea de sâmbătă spre duminică spunându-le că o persoană care poartă o mască pe faţă şi înarmată cu un cuţit a pătruns în locaţie şi a sustras peste 23.000 de lei. În urma cercetărilor, oamenii legii au stabilit că în acest caz sunt implicate patru persoane şi nu este vorba de o tâlhărie, ci de infracţiunea de delapidare, scrie presasm.ro.

În urma verificărilor a reieşit că doi tineri de 23 şi 28 de ani au pierdut la jocurile de noroc 19,000 de lei în cursul zilei de sâmbătă. Pentru a recupera banii, aceştia au înscenat tâlhărirea unui tânăr de 20 de ani, angajat al sălii respective, care s-a dovedit a fi şi complicele lor.

„Astfel, noaptea, tinerii de 23 de ani şi de 28 de ani au mers după un alt bărbat de 37 de ani, în localitatea timişeană Bunea Mare, pe care l-au convins să fie el cel care intră mascat şi înarmat cu un cuţit în sala de jocuri, unde cel de 20 de ani îl aştepta cu 23.000 de lei şi 50 de euro, scoşi din seif”, precizează IPJ Timiş.

Poliţiştii continuă cercetările într-un dosar penal întocmit pentru delapidare, iar cei patru suspecţi reţinuţi au fost introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Timiş, care au pierdut 19.000 de lei la păcănele, au înscenat o tâlhărie pentru a recupera banii. Complice a fost angajatul sălii de jocuri de noroc