Antena Meniu Search
x

Video Doi tineri din Vaslui, daţi dispăruţi în Costineşti: de 15 ore se chinuie salvamarii să-i găsească. Steagul roşu, arborat pe întreg litoralul

Vântul suflă cu putere la malul mării. Judeţul Constanţa se află sub Cod galben de vânt, iar rafalele vor depăși 65 km pe oră. Steagul roşu este arborat pe tot litoralul. Iar doi tineri au fost daţi dispăruţi, aseară, în Costineşti, sunt căutaţi şi la această oră. Cinci oameni, printre care şi un salvamar, au murit înecaţi de la începutul săptămânii.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 10.08.2022, 14:05

Vezi și

Sunt mai bine de 15 ore de când cei doi tineri ar fi dispărut în mare, la Costineşti. Aseară, la ora 22:00, două ambarcaţiuni ale Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe mare, precum şi de la Garda de Coastă au pornit într-o misiune de căutare. Din cauza vizibilităţii reduse, spre miezul nopţii căutările au fost oprite. Dimineaţă, 10 august, căutările au fost reluate.

Ar fi vorba despre doi tineri în vârstă de 18, respectiv 20 de ani, turişti din Vaslui. Aceştia nu au fost găsiţi până în acest moment. Marea e foarte agitată, valurile sunt foarte mari, astfel că misiunea salvatorilor este foarte dificilă. Steagul roşu este arborat pe întreg litoralul românesc. În staţiunea Mamaia, salvamarii au mers cu ATV-ul pe mal pentru a anunţa turiştii să nu intre în apă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Doi tineri din Vaslui, daţi dispăruţi în Costineşti: de 15 ore se chinuie salvamarii să-i găsească. Steagul roşu, arborat pe întreg litoralul