Antena Meniu Search
x

Doi tineri morți la Teleormanu, într-un călugăr de deversare, asfixiați cu carbid. Un salvator era să moară și el

Doi tineri au murit la Teleormanu, într-un călugăr de deversare, asfixiați cu carbid. Un salvator era să moară și el, când a intrat după ei. Fratele unuia dintre morți e în comă, la spital.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 20.06.2020, 08:03

  • Doi frați și un prieten sunt victimele unui accident înfiorător, pe malul bălții.
  • Zeci de salvatori au încercat să îi readucă la viață pe tinerii morți.

Tragedie teribilă la Teleormanu, comuna Mârzănești, în Teleorman, unde doi tineri au murit iar al treilea se luptă pentru viața lui în spital, după ce s-au intoxicat cu carbid, în călugărul de deversare al bălții Grabu. 

Pompierii au intervenit vineri pentru a salva trei persoane dispărute într-un puț de deversare, lângă localitatea Teleormanu. E vorba despre doi frați de 34 și 37 de ani și un adolescent de 18 ani, găsiți inconștienți în călugărul adânc de câțiva metri.

Bărbatul de 37 de ani a fost transportat în stare critică la spital, în vreme ce fratele lui și adolescentul au fost declarați morți la fața locului.

Unul dintre pompierii salvatori a avut nevoie și el de îngrijiri medicale, asfixiindu-se când a intrat în puț pentru a- scoate victimele. În puț era o emanație puternică de gaze toxice, de la carbid.

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Detașamentul de Pompieri Alexandria și Drăgănești Vlașca, dar și Serviciul Județean de Ambulanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Doi tineri morți la Teleormanu, într-un călugăr de deversare, asfixiați cu carbid. Un salvator era să moară și el