Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Doljean bătut măr de doi fraţi, care-i filmaseră soţia cu drona, pe câmp. Bărbatul le-a cerut explicaţii, dar a devenit şi el victimă

Un bărbat de 36 de ani din judeţul Dolj a fost bătut de doi fraţi cărora le-a cerut explicaţii pentru că i-au filmat soţia cu drona, când femeia era la câmp. Agresorii au fost reţinuţi.

de Redactia Observator

la 01.10.2024 , 16:31

dronă pe câmp Bărbatul le-a cerut explicaţii, dar a devenit şi el victimă - Shutterstock

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, marţi, că doi bărbaţi, de 41 şi 43 de ani, din comuna Pleşoi, au fost reţinuţi pentru 24 de ore pentru lovire sau alte violenţe şi distrugere.

Agresorii sunt soţul şi cumnatul femeii

"În cursul zilei de 26 septembrie, ora 10.50, poliţiştii au fost sesizaţi de către o femeie, din comuna Pleşoi, cu privire la faptul că un bărbat, de 36 de ani, din comuna Pleşoi ar fi fost agresat fizic. În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, s-a stabilit că, în timp ce se afla la domiciliul apelantei din comuna Pleşoi pentru a cumpăra cereale, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 36 de ani ar fi fost agresat fizic de către cei doi bărbaţi de 41 şi 43 de ani, cei din urmă cei provocând distrugeri şi autoturismului persoanei vătămate", au afirmat reprezentanţii IPJ Dolj.

Articolul continuă după reclamă

Agresorii sunt soţul şi cumnatul femeii care a sunat la 112, relatează news.ro. Conflictul ar fi pornit după ce bărbatul de 36 de ani le-ar fi cerut explicaţii celor doi fraţi care ar fi filmat-o cu drona pe soţia sa în timp ce femeia se afla la câmp. Cei doi agresori urmează să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să mergeţi în SUA după ridicarea vizelor?
Observator » Evenimente » Doljean bătut măr de doi fraţi, care-i filmaseră soţia cu drona, pe câmp. Bărbatul le-a cerut explicaţii, dar a devenit şi el victimă