Antena Meniu Search
x

Video Achiziţie tip "Dorel" într-un oraş din Gorj. Deşi drumurile sunt în şantier până la finalul anului, primăria a cumpărat întâi autobuze

Trei autobuze electrice decorează curtea spitalului din oraşul Bumbeşti-Jiu, din Gorj. Spun "decorează" pentru că autorităţile le-au cumpărat, deşi până când vor ieşi pe traseu, mai este. Pe drumurile pe care vor circula acestea este şantier, staţiile de încărcare nu au fost instalate şi nici şoferi angajaţi. Oficialii spun însă că nu se grăbesc.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 18:10

Vezi și

Cele trei autobuze electrice au ajuns în Bumbeşti-Jiu la începutul acestei săptămâni. Au fost parcate în curtea spitalului din oraş unde vor mai rămâne cel puţin până la sfârşitul acestui an.

Bărbat: Nu e normal, dar poate nu e gata traseul.

Autobuzele ar trebui să asigure transportul elevilor la şcoală, dar nici traseele nu sunt în acest moment puse la punct.  

Diana Speretoiu, reporter Observator: Chiar dacă autobuzele electrice au ajuns în oraş, acestea nu vor fi scoase prea curând pe traseu pentru că pe mai multe segmente este şantier şi se lucrează pentru modernizarea drumurilor.

Pe acelaşi subiect

Cei care locuiesc în zonă spun că autobuzele le vor fi de folos... atunci când vor merge. 

Femeie: Ne ducem la biserică, că şi-aşa e departe.

Cu toate acestea, autorităţile locale nu se grăbesc

În plus mai au o listă lungă de investiţii. 

Constantin Bobaru, primar Bumbeşti-Jiu: N-avem niciun interes să ne grăbim pentru că va trebui finalizată infrastructura rutieră, trebuie realizată platforma unde vor fi instalate staţiile de încărcare şi care asigură gararea acestor utilaje pe perioada cât se încarcă aceşti acumulatori.

Banii pentru acest proiect, circa 6 milioane de euro, provin aproape în totalitate de la Uniunea Europeană.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Achiziţie tip "Dorel" într-un oraş din Gorj. Deşi drumurile sunt în şantier până la finalul anului, primăria a cumpărat întâi autobuze