Antena Meniu Search
x

Video Dorel lovește din nou! Trecere de pietoni spre nicăieri la Câmpia Turzii

O trecere de pietoni proaspăt trasată a devenit subiect de glume printre localnicii din Câmpia Turzii după ce o fotografie a făcut-o faimoasă pe internet. Practic, cine vrea să o folosească trebuie să înceapă traversarea de pe trotuar, ca să ajungă. într-un zid.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 31.05.2022, 13:49

Vezi și

Oamenii care locuiesc pe strada Gheorghe Șincai sunt uimiți, dar spun că deși au mai văzut astfel de situații la televizor nu se așteptau să se confrunte cu una chiar la ei în oraș. 

Trecere de pietoni spre nicăieri în Câmpia Turzii

În schimb cei care vin întâmplător pe aici se opresc, se minunează, unii dintre ei fac și fotografii, se opresc din nou și își pun întrebarea: Ce a fost mai întâi: zebra sau gardul? Evident, a fost gardul.

Tot acest episod comic a început în momentul în care un mare proiect de mobilitate urbană, de reabilitarea mai multor străzi din Câmpia Turzii, s-a apropiat de final. În cadrul acestui proiect era inclusă și sistematizarea circulației, montarea de semafoare sau înființarea de noi treceri de pietoni, cum s-a întâmplat și în această situație.

Numai că probabil cel care a efectuat proiectul tehnic nu a venit în teren și a făcut această trecere de pe trotuarul din lateralul primei școli romane de aici din localitate până în acest zid. Muncitorii au aplicat exact ce era trecut în proiect și a ieșit ceea ce se vede. Primarul localității a spus că lucrarea nu a fost încă predată de la constructor, dar în momentul în care va face recepția lucrării, dacă trecerea de pietoni va fi tot așa, nu va recepționa lucrarea. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

De unde vă faceţi cel mai des aprovizionarea cu verdeţuri şi legume?

Observator » Evenimente » Dorel lovește din nou! Trecere de pietoni spre nicăieri la Câmpia Turzii