Antena Meniu Search
x

Video Doru Morcovescu, un om de afaceri din Ploieşti, s-a sinucis în hotelul pe care îl deţinea în oraş. Bărbatul de 61 de ani suferea de depresie

Doru Morcovescu, un om de afaceri din Ploieşti, în vârstă de 61 de ani, s-a sinucis în cursul zilei de joi în hotelul pe care îl deţinea în oraş. Bărbatul suferea de despresie şi se afla sub medicamentaţie. 

de Monica Palade

la 30.12.2022, 14:19

Vezi și

Potrivit surselor, Doru Morcovescu, patronul hotelului Prahova din Ploieşti, a fost găsit spânzurat de un  calorifer într-o baie într-una din camerele în care locuia. Omul de afaceri ar fi avut probleme financiare grave, ar fi fost bolnav şi ar fi urmat tratament pentru depresie. 

Problemele cu banii ar fi început în urmă cu câţiva ani când a început să îşi vândă şi o parte dintre afaceri. Deţinea numeroase hoteluri şi restaurante şi centrul comercial din Ploieşti. Avea o afacere şi în Slănic unde nu şi-ar mai fi plătit angajaţii de o perioadă de timp. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. 

Ce spun poliţiştii 

În cursul acestei seri, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești au fost sesizați despre faptul că în incinta unei unități hoteliere un bărbat s-ar fi sinucis.

Ajunși la fața locului polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă, în interiorul unei camere de hotel, fiind găsit, din nefericire, trupul neînsuflețit al unui bărbat de 61 de ani.

În cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii incidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Doru Morcovescu, un om de afaceri din Ploieşti, s-a sinucis în hotelul pe care îl deţinea în oraş. Bărbatul de 61 de ani suferea de depresie