Antena Meniu Search
x

Video Dosar penal după ce ursoaica prinsă în capcana pusă intenționat de localnici a trebuit să fie eutanasiată. Vinovații riscă ani grei de închisoare

Dosar penal în cazul unui urs ce a fost prins într-un gard, în judeţul Alba, după ce animalul a trebuit să fie eutanasiat. De câteva zile a fost semnalată prezenţa unei ursoaice cu doi pui, în Valea Lupşii, iar autorităţile au informat populaţia şi au luat măsuri.

de Redactia Observator

la 28.10.2023, 07:45

Vezi și

Un apel la 112 a anunţat că animalul s-a blocat într-un gard de sârmă, dar când autorităţile au ajuns la faţa locului au văzut ursoaica prinsă într-o capcană pusă intenţionat de localnici.

Animalul a fost grav rănit, iar medicii au propus eutanasierea pentru ca ursoaica să nu mai sufere

Animalul a fost grav rănit, iar medicii veterinari care au venit pentru a-l tranchiliza au propus eutanasierea pentru ca ursoaica să nu mai sufere.

Cei trei urşi nu au făcut probleme până acum, iar localnicii nu au reclamat pagube materiale. În urma cercetărilor, s-a deschis un dosar penal pentru braconaj iar vinovaţii riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Dosar penal după ce ursoaica prinsă în capcana pusă intenționat de localnici a trebuit să fie eutanasiată. Vinovații riscă ani grei de închisoare