Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul copilului înecat cu jucăria din oul de ciocolată, de ziua lui

În tragedia cu copilul înecat de ziua lui, cu o jucărie, polițiștii informează că a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

de Cristian Ionescu

la 06.02.2021 , 14:28

Polițiștii au deschis dosar penal după tragedia din Maramureș, unde un copil a murit înecat cu o jucărie, de ziua lui de naștere - observatornews.ro

Copil mort de ziua lui, înecat cu mașinuța

IPJ Maramureș: "Polițiștii Secției 4 Leordina au fost sesizați cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe a spitalului din Vișeu de Sus, a decedat un copil de 5 ani. Din verificările efectuate de polițiști, a reieșit faptul că un minor, din Repedea, care avea un corp străin laringian, a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, iar acesta a decedat"

Articolul continuă după reclamă

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de  Medicină Legală Maramureș, în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii informează că se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

De la bucurie la tragedie, în câteva secunde

Băiețelul de cinci ani primise cadou un ou de ciocolată, în care se afla o surpriză, o mașinuță. Toată lumea sărbătorea ziua lui de naștere. Evident, copilul a mâncat ciocolata și a început să se joace cu mașinuța, dar la un moment dat copilul de cinci ani ar fi dus la gură mașinuța și până la tragedie nu a fost decât un moment.

40 de minute a fost resuscitat copilul de către medici, care încercau tot ce era omenește posibil să-l facă să respire pe copil. Din păcate, fără succes.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul copilului înecat cu jucăria din oul de ciocolată, de ziua lui