Antena Meniu Search
x

Video Două autoturisme s-au ciocnit grav pe o stradă din Tecuci. O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD

Un accident de circulaţie a avut loc în această după-amiază pe o stradă din Galaţi. Două autoturisme s-au ciocnit în Tecuci, după ce unul dintre şoferi nu a acordat prioritate.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 09.07.2022, 19:03

Sursa: Tecuceni Vezi și

Accidentul s-a petrecut pe strada 1 decembrie 1918. Şoferul care se afla la volanul autoturismului mrca Opel ar fi ieşit dintr-o parcare, fără să se asigure şi fără a acorda prioritate şoferului care circula regulamentar. 

Bărbatul care se afla la volanul celuilalt autoturism nu a mai putut evita impactul şi l-a lovit în plin pe şoferul vinovat care a rămas încarcerat. Echipaje ale ambulanţei şi poliţiei au ajuns la faţa locului, iar pentru transportarea la spital a victimei încarcerate a fost nevoie de intervenţia unui elicopter SMURD.

Poliţiştii i-au măsurători la faţa locului şi au deschis o anchetă pentru a putea stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului.

Ce spun poliţiştii

"La data de 9 iulie 2022, la ora 14:03 Poliția a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, județul Galați a avut loc un accident rutier. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Tecuci ajunși în scurt timp la fața locului au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme și s-ar fi datorat pe fondul neacordării de prioritate. Un bărbat în vârstă de 47 ani, din comuna Cosmești, județul Galați, în timp ce conducea un autoturism, la ieșirea dintr-un complex comercial spre strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Tecuci, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar pe această stradă și era condus de un alt bărbat în vârstă de 30 ani. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor doi conducători auto, precum și a doi pasageri de sex masculin, de 20 și 24 ani, aflați în cel de-al doilea autoturism care au fost transportați la Spitalul Municipal Tecuci pentru investigații medicale de specialitate. Bărbatul de 47 ani, nu a putut fi testat alcooscopic întrucât se afla în stare de șoc traumatic și a fost transportat cu elicopterul SMURD Galați, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf Apostol Andrei, unde i se vor recolta și probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. La testarea celui de-al doilea conducător auto cu aparatul Drager, rezultatul a fost negativ. În cauza de față polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă", transmit reprezentanţii IPJ Galaţi.

Ştire în curs de actualizare...

Material realizat cu ajutorul nformaţiilor transmise de reporterul Observator, Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Două autoturisme s-au ciocnit grav pe o stradă din Tecuci. O victimă a fost preluată de elicopterul SMURD