Antena Meniu Search
x

Două bărci de agrement s-au ciocnit pe Dunăre, la Brăila. Un bărbat și o femeie au ajuns la spital

Două bărci de agrement s-au ciocnit pe Dunăre, la Brăila, duminică seară. Șase persoane, între care și un minor, au ajuns în apă și au fost salvate de persoane care au sesizat accidentul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 19.07.2021, 08:55

Vezi și

Oamenii au fost aduși la mal, iar doi dintre ei, un bărbat și o femeie, au fost preluați de două ambulanțe chemate la fața locului.

Potrivit primelor informații, femeia este rănită ușor, iar bărbatul a fost băgat în sala de operație, existând riscul să-și piardă piciorul. 

Potrivit IPJ Brăila, cele două ambarcațiuni, una de dimensiuni mari și cealaltă de dimensiuni mici, pescărească, s-au ciocnit pe Dunăre, în zona falezei. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a doua persoane, care au fost transportate la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

In prezent polițistii se afla la fata locului si în continuare, efectuează cercetari in vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Adrian Obreja.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două bărci de agrement s-au ciocnit pe Dunăre, la Brăila. Un bărbat și o femeie au ajuns la spital