Două bărci de agrement s-au ciocnit pe Dunăre, la Brăila. Un bărbat și o femeie au ajuns la spital

De Ana Maria Ghiarasim.
Publicat: 18.07.2021, 22:11.
Actualizat: 19.07.2021, 08:55

Două bărci de agrement s-au ciocnit pe Dunăre, la Brăila, duminică seară. Șase persoane, între care și un minor, au ajuns în apă și au fost salvate de persoane care au sesizat accidentul.

Oamenii au fost aduși la mal, iar doi dintre ei, un bărbat și o femeie, au fost preluați de două ambulanțe chemate la fața locului.

Potrivit primelor informații, femeia este rănită ușor, iar bărbatul a fost băgat în sala de operație, existând riscul să-și piardă piciorul.

Potrivit IPJ Brăila, cele două ambarcațiuni, una de dimensiuni mari și cealaltă de dimensiuni mici, pescărească, s-au ciocnit pe Dunăre, în zona falezei. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a doua persoane, care au fost transportate la spital, pentru a li se acorda îngrijiri medicale.

In prezent polițistii se afla la fata locului si în continuare, efectuează cercetari in vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Articol realizat cu informații obținute de reporterul Observator Adrian Obreja.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.