Antena Meniu Search
x

Foto Două copile de 12 și 13 ani, date dispărute în Sibiu. Au plecat împreună de la o casă de tip familial și nu s-au mai întors

Două copile de 12 și 13 ani sunt date dispărute, după ceu au plecat împreună de la o casă de tip familial din Cisnădie și nu s-au mai întors, informează, vineri, IPJ Sibiu, potrivit Agerpres.

de Redactia Observator

la 25.08.2023, 13:19

Ciorogariu Felicia și Lungu Marinela
Ciorogariu Felicia și Lungu Marinela - IPJ Sibiu

"În seara zilei de 23 august a.c., poliţiştii sibieni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 19,00, minora Lungu Marinela Emilia, în vârstă de 12 ani şi minora Ciorogariu Felicia Maria, în vârstă de 13 ani au plecat împreună din casa de tip familial în care domiciliau, în oraşul Cisnădie, fără a mai reveni. Facem precizarea că aparţinătorii şi-au dat acordul în vederea mediatizării plecărilor voluntare ale celor două minore la data de 25 august", precizează IPJ Sibiu.

Copilele au plecat împreună din casă și nu s-au mai întors

Poliţiştii comunică şi semnalmentele fetelor căutate: 12 ani, înălţime 155 cm, greutate 62 de kg, păr brunet, ochi căprui, ten măsliniu, iar în momentul plecării, minora purta bustieră neon, pantaloni scurţi negri şi încălţăminte sport; 13 ani, înălţime 173 cm, greutate 57 de kg, păr brunet, ochi căprui, ten măsliniu, iar în momentul plecării, minora purta bustieră animal print, pantaloni scurţi albaştri şi încălţăminte sport.

Persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestora sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Evenimente » Două copile de 12 și 13 ani, date dispărute în Sibiu. Au plecat împreună de la o casă de tip familial și nu s-au mai întors