Antena Meniu Search
x

Video Două eleve de clasa a noua și-au împărțit pumni și picioare sub ochii colegilor, în Promenada Mall. "Genunchi în față! Dă-i!"

Imagini deopotrivă triste și revoltătoare au fost filmate în centrul comercial Promenada Mall din București. Două adolescente de clasa a noua au organizat o bătaie chiar sub ochii prietenilor și colegilor, fiind încurajate pe tot parcursul altercației. Fetele s-au bătut zeci de secunde, vreme în care cei din jur nu au știut decât să râdă și să țipe. A durat aproape un minut până când un tânăr le-a despărțit pe cele două adolescente. Este încă un episod din boala nevăzută ce bântuie tânăra generație și transformă școlile în locuri de teroare - bullying.

de Redactia Observator

la 16.09.2021, 13:23

Vezi și

Update 13:20"Cu privire la imaginile apărute în spațiul public, privind un conflict fizic în care sunt angrenate două tinere, facem următoarele precizări: Secția 1 Poliție s-a sesizat din oficiu, în cauză fiind demarate verificări în vederea identificării persoanelor implicate, precum și pentru stabilirea situației de fapt și de drept", a transmis Poliția Capitalei.

Context - Ca într-un ring de box. Așa a fost bătaia dintre cele două fete. Înconjurate de susținători, care au făcut cerc în jurul lor, adolescentele s-au măsurat în priviri și au început să-și împartă pumni și picioare. În mod bizar, din zecile de tineri ce au asistat la scenă, nimănui nu i-a trecut prin cap să oprească lupta. Entuziasmul a fost general. Nicio urmă de îngrijorare că s-ar putea întâmpla ceva grav sau că fetele ar putea rămâne cu sechele, fie ele doar psihice, pe viitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Două eleve de clasa a noua și-au împărțit pumni și picioare sub ochii colegilor, în Promenada Mall. "Genunchi în față! Dă-i!"