Antena Meniu Search
x

Video Două eleve de clasa a V-a, la spital după ce un băiat mai mare a dat cu spray lacrimogen în baia şcolii din Timişoara

Momente de panică la un liceu din Timişoara. Două eleve de clasa a cincea au ajuns la spital după ce un coleg mai mare a pulverizat spray lacrimogen în baie.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 12.04.2024, 14:05

Vezi și

"Potrivit Inspectoratului Şcolar Timiş, se presupune că persoana care a pulverizat spray lacrimogen într-un grup sanitar al Licelui Electrotimiş din oraşul de pe Bega ar fi un elev de clasa a X-a. Va fi sancţionat corespunzător, dar doar după ce va fi identificat", transmite Iulia Pop, reporter Observator.

Eleve rănite cu spray lacrimogen de un coleg

"Imediat după ce a pulverizat acea substanţă, în baia unităţii de învăţământ au intrat două eleve de clasa a V-a, care au fost mai grav afectate tocmai pentru că aveau anumite afecţiuni oculare. Au fost imediat transportate la Spitalul de Copii Louis Turcanu, acolo unde au primit îngrijiri medicale", adaugă Iulia Pop, reporter Observator.

"Poliţiştii s-au sesizat din oficiu în acest caz cu privire la săvârşirea infracţiunii de folosire sau port fără drept de obiecte periculoase şi fac cercetări", mai spune Iulia Pop, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Două eleve de clasa a V-a, la spital după ce un băiat mai mare a dat cu spray lacrimogen în baia şcolii din Timişoara