Antena Meniu Search
x

Două fete au fost răpite în Galați. După o noapte de căutări, polițiștii le-au găsit într-un hotel din București

Două fete de 24 și, respectiv 27 de ani au fost răpite, noaptea trecută, în Galați. Potrivit polițiștilor, patru bărbați ar fi intrat peste ele în casă și le-ar fi luat cu ei împtriva voinței lor. Tinerele au fost găsite astăzi în București, iar polițiștii le audiază pentru a afla ce s-a întâmplat.

de Redactia Observator

la 19.07.2022, 14:32

Două fete au fost răpite la Galați. După o noapte de căutări, poliiștii le-au găsit într-un hotel din București - Arhiva / imagine ilustrativă

Alerta a fost dată seara trecută, de mama uneia dintre tinere. Femeia a sunat la 112 și a reclamat faptul că, în timp ce se afla în casă, în municipiul Galați, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă fată, de 24 de ani, patru bărbați le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută. După o noapte de căutări, polițiștii le-au găsit pe fete într-un hotel din București. Cele două tinere erau împreună cu doi dintre indivizii care le-ar fi răpit, seara trecută, din Galați.

Dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal

Tinerele și presupușii agresori vor fi aduși la Galați pentru audieri. 

"La data de 18 iulie a.c., în jurul orei 23.00, Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat, prin apelul unic de urgență 112, de către o femeie, din municipiul Galați, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la domiciliul său, împreună cu fiica sa, de 27 de ani, și o altă tânără, de 24 de ani, în locuință ar fi intrat patru bărbați, care le-au luat pe cele două tinere, împotriva voinței lor și au plecat într-o direcție necunoscută. În baza sesizării, a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal. În urma activităților investigative specifice efectuate de polițiști, cu sprijinul D.O.S. din cadrul Poliției Române și al Poliției Capitalei, în cursul acestei zile, doi dintre cei patru bărbați au fost depistați, pe raza municipiului București, împreună cu aceștia fiind găsite și cele două tinere. Cercetările sunt continuate", au transmis reprezentanții poliției.

Oamenii legii au deschis deja un dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal și continuă cercetările pentru a stabili ce s-a întâmplat.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Adrian Obreja -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Două fete au fost răpite în Galați. După o noapte de căutări, polițiștii le-au găsit într-un hotel din București