Antena Meniu Search
x

Două fete au fost spulberate de maşină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. La volan se afla un bărbat de 57 de ani

Accident grav în Cluj-Napoca. Două fete, de 12 și 15 ani, au fost spulberate de o mașină pe o trecere pentru pietoni, acestea fiind în cele din urmă transportate la spital, transmite Mediafax. Şoferul maşinii, un bărbat de 57 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. 

de Redactia Observator

la 03.01.2024, 17:30

Două fete au fost spulberate de maşină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. La volan se afla un bărbat de 57 de ani
Două fete au fost spulberate de maşină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. La volan se afla un bărbat de 57 de ani - Shutterstock

Potrivit IPJ Cluj, accidentul a avut loc la intersecția dintre strada Ciocârliei și Fabricii din Cluj-Napoca.

Din primele verificări, polițiștii au constatat că un bărbat de 57 de ani ar fi accidentat două fete, de 12 și 15 ani, aflate în traversarea părții carosabile pe trecerea pentru pietoni.

Cele două minore au fost transportate la spital

Cele două minore au fost transportate la spital. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii fac verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care a avut loc accidentul și pentru luarea măsurilor legale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Două fete au fost spulberate de maşină pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca. La volan se afla un bărbat de 57 de ani