Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Două fete de 14 şi 15 ani, dispărute dintr-un centru de plasament, găsite drogate şi violate într-un apartament din Vaslui. Un vecin sunase la 112, deranjat de zgomote

Un vecin deranjat de zgomote a salvat, fără să vrea, două copile de 14 şi 15 de la abuzurile repetate ale unui bărbat. Fetele, date dispărute de la un centru de plasament din Vaslui, erau ţinute în apartamentul individului, sub influenţa alcoolului şi drogurilor, apoi violate.

de Adrian Obreja

la 13.09.2024 , 13:52

Bărbatul din Vaslui a sunat în dimineaţa zilei de 11 septembrie la 112. Se ntâmpla în jurul orei 4 fără 10 minute. A reclamat la Poliţie faptul că din apartamentul vecin se auzeau zgomote puternice. 

Copile drogate şi abuzate, salvate prin 112

Un echipaj format din poliţişti şi jandarmi s-a dus la locaţia respectivă. Acolo l-au găsit pe proprietarul apartamentului, împreună cu alţi bărbaţi, dar şi pe cele două minore. Au constatat în primele minute că cele două minore consumaseră alcool şi substanţe psihoactive. 

Vezi și

Poliţiştii au găsit în casă droguri şi obiecte care arătau că acestea au fost consumate. În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit şi că cele două fete figurau ca fiin dispărute dintr-un centru de plasament din judeţul Vaslui, motiv pentru care l-au reţinut imediat pe proprietarul apartamentului pentru 48 de ore.

Fetele au fost violate de individ, motiv pentru care a fost şi arestat preventiv. Cercetările continuă în acest caz.

Adrian Obreja Like
Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Două fete de 14 şi 15 ani, dispărute dintr-un centru de plasament, găsite drogate şi violate într-un apartament din Vaslui. Un vecin sunase la 112, deranjat de zgomote