Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două fete de la un centru social din Găeşti, date dispărute. Mesaj RO-Alert pentru găsirea Georgianei şi Laviniei

Poliţiştii din judeţul Dâmboviţa sunt în alertă. Două fete, ambele în vârstă de 13 ani, au dispărut din centrul social din Găeşti de care aparţineau.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 09:10

Apelul a venit chiar de la unul dintre asistenţii sociali, ieri, în jurul orei 18:00.

Mesaj RO-Alert după dispariţia fetelor

Bolocan Georgiana Valentina are o înălţime de 1,45 m, ochii negri, părul negru şi lung, iar Ozun Nicoleta-Lavinia are o înălţime de 1,40 m, ochii căprui, părul şaten şi lung.

Articolul continuă după reclamă

"La data de 1 august a.c., în jurul orei 18:15, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești au fost sesizați de un asistent din cadrul D.G.A.S.P.C Dâmbovița cu privire la faptul că, minorele Bolocan Georgiana Valentina de 13 ani, din localitatea Olteni şi Ozun Nicoleta-Lavinia de 13 ani, din localitatea Produlești au plecat voluntar din cadrul CSS Găești, unde erau cazate şi nu au mai revenit. Semnalmente Bolocan Georgiana Valentina: înălţime 1,45 m, greutate 55 de kg, ochii negri, părul negru și lung. Semnalmente Ozun Nicoleta-Lavinia: înălţime 1,40 m, greutate 50 de kg, ochii căprui, părul șaten și lung. Persoanele care dețin informații utile cu privire la minorele dispărute sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112 sau să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție", se arată în comunicatul poliţiştilor.

 A fost emis şi un mesaj RO-Alert.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Două fete de la un centru social din Găeşti, date dispărute. Mesaj RO-Alert pentru găsirea Georgianei şi Laviniei