Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două fetițe din Botoşani, spulberate pe trecere de un şofer beat. Micuţele de 5 şi 11 ani erau în drum spre magazin, să cumpere pâine

Accident cumplit, seara trecută, în zona Stadionului Municipal din Botoşani. Două fetiţe de 5 şi 11 ani, care plecaseră să cumpere pâine, au ajuns de urgenţă la spital după ce au fost lovite în plin de o maşină, chiar pe trecerea de pietoni. Bărbatul în vârstă de 59 de ani, care urcase băut la volan, nu a frânat la timp şi le-a spulberat pe copile, care traversau strada regulamentar.

de Redactia Observator

la 16.05.2024 , 13:36

În urma impactului, cele două fetiţe au fost aruncate pe şosea. Martorii au dat alarma la 112, la locul accidentului fiind dirijate două ambulanţe. 

"Cele două paciente minore au primit primul ajutor la faţa locului. După ce au fost stabilizate au fost transportate la Urgenţe Pediatrie. Fetiţa de cinci ani a fost transferată la Spitalul Judeţean pentru ecografie şi computer tomograf", a precizat medicul primar Liviu Stan, coordonatorul dispeceratului unic SJA-SMURD, potrivit monitorulbt.ro.

Fetițe lovite în plin pe trecere, de un şofer băut

Vezi și

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest de poliţişti, iar rezultatul a fost pozitiv. Mai precis, 0,48 alcool pur în aerul expirat. "În cauză a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă şi conducere sub influenţa alcoolului", au transmis şi reprezentanţii IPJ Botoşani. 

Mașina implicată în accident a fost ridicată de la faţa locului cu o platformă auto, fiind transortată într-un service autorizat pentru evaluare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Două fetițe din Botoşani, spulberate pe trecere de un şofer beat. Micuţele de 5 şi 11 ani erau în drum spre magazin, să cumpere pâine