Antena Meniu Search
x

Două microbuze, unul de marfă şi unul cu 8 pasageri, s-au izbit în Timiş. O femeie şi un bărbat, răniţi în accident

Un microbuz în care se aflau opt persoane şi un autobuz de marfă au fost implicate, miercuri după-amiază, într-un accident rutier produs pe DN 68A, în judeţul Timiş. Două persoane au fost rănite. Traficul pe drumul naţional care preia întreg traficul de pe autostrada A1 a fost blocat în urma accidentului.

de Redactia Observator

la 17.05.2023, 18:14

Accident între două microbuze, în Timiş
Accident între două microbuze, în Timiş - Facebook

Un accident rutier soldat cu doi răniţi s-a petrecut, miercuri, între un microbuz de marfă şi un altul de transport persoane pe DN 68 A, în Timiş. "În data de 17.05.2023, ora 16:33, în urma apelului primit pe SNUAU 112, am fost anunţati despre producerea unui accident rutier pe DN 68A, în localitatea Coşava. A fost alertată Staţia de Pompieri Făget şi trimişi la locul intervenţiei 6 subofiţeri cu o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi o ambulanţă SMURD. La faţa locului intervine o ambulanţă S.A.J cu medic", a transmis ISU Timiş.

Într-unul dintre microbuze se aflau 8 persoane

În accident au fost implicate un microbuz de transport marfă, în care se afla doar şoferul, şi un microbuz de transport persoane, în care se aflau 8 oameni. "În urma evenimentului au rezultat două victime (un bărbat şi o femeie), conştiente şi cooperante, ambele din microbuzul de transport persoane. Acestea primesc îngrijiri medicale la locul evenimentului", a adăugat ISU Timiş. Traficul a fost blocat pe porţiunea de drum unde a avut loc accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Două microbuze, unul de marfă şi unul cu 8 pasageri, s-au izbit în Timiş. O femeie şi un bărbat, răniţi în accident