Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Două minore din Severin, violate de tatăl vitreg. Ororile au rămas ascunse de mama fetelor până când una dintre ele a născut

Caz înfiorător în Caraş Severin, unde două adolescente, surori, au fost abuzate sexual ani la rândul. Vinovat este chiar tatăl vitreg al fetelor. Totul s-a aflat după ce, una dintre ele, rămasă gravidă în urma violurilor, a născut la spital, iar situaţia ei a atras atenţia medicilor.

de Diana Speretoiu

la 31.05.2024 , 13:48

 În acest moment individul este în arest, anchetatorii au descoperit că din 2019, timp de aproape 4 ani acesta a violat-o pe fata cea mare, era minoră şi a rămas însărcinată. Totul a ieşit la iveală după ce a ajuns la spital cu dureri şi a născut un băieţel.

Bărbatul le bătea şi ameninţa pe cele două fete

Pentru că ar fi fost ameninţată şi bătută de tatăl vitreg fata nu a avut niciodată cuiva să îi spună prin ce trece. Nimeni nu a ştiut că ea era însărcinată. Şocată de ce s-a întâmplat, mama ei a alertat atunci autorităţile. Avea să afle că sora adolescentei, minoră şi ea trecea prin acelaşi coşmar şi ea a rămas însărcinată în urma abuzurilor repetate ale tatălui vitreg.

Vezi și

Individul care are 32 de ani a fost arestat preventiv în luna martie şi în acest moment a fost trimis în judecată pentru viol asupra unui minor în formă continuată, faptă pentru care potrivit legii riscă până la 10 ani de închisoare. 

Diana Speretoiu Like

Când mă întreabă cineva de unde sunt, îmi place să răspund mereu: De acasă de la Brâncuși! Sunt Diana Speretoiu. Din Gorj. Aduc în prim plan tot ce e mai frumos, dar și ce e nedrept, ne revoltă, ne șochează.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » Două minore din Severin, violate de tatăl vitreg. Ororile au rămas ascunse de mama fetelor până când una dintre ele a născut