Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două puştoaice, de 13 şi 15 ani, căutate de poliţiştii reşiţeni. Anica şi Larisa sunt dispărute de vineri

Poliţiştii din Caraş-Serverin caută două adolescente, cu vârste de 13 şi 15 ani, care au plecat vineri seară din zona parcului aflat în spatele Liceului Economic din Reşiţa şi de atunci sunt de negăsit. 

de Redactia Observator

la 25.08.2024 , 12:13

Două puştoaice, de 13 şi 15 ani, căutate de poliţiştii reşiţeni. Anica şi Larisa sunt dispărute de vineri - news.ro

Anica şi Larisa sunt dispărute de vineri seară.

Fetele au plecat dintr-un parc din Reşiţa şi nu s-au mai întors

Poliţişti de la Poliţia Municipiului Reşiţa au fost sesizaţi că Matistyak Nicoleta-Larisa, în vârstă de 13 ani, şi Balog Anica, de 15 ani au plecat vineri, în jurul orei 20.30, din zona parcului situat în spatele Liceului Economic din Reşiţa, într-o direcţie necunoscută şi nu au revenit, potrivit News.ro.

Articolul continuă după reclamă

Semnalmentele Nicoletei-Larisa Matistyak: 1,50 metri înalţime, greutate 45 kg, păr şaten lung, ochi căprui. Nu se ştie cu ce era îmbrăcată în momentul dispariţiei.

Semnalmentele Anicăi Baloc:: 1,50 metri înalţime, greutate 45-50 kg, păr şaten, lung până în zona umerilor, ochi căprui, constituţie atletică. Nici în cazul ei nu se ştie cu ce era îmbrăcată.

Cei care pot furniza informații cu privire la cele două minore sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112!

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Noi asigurări, pentru biciclete şi anvelope. Veţi apela la ele?
Observator » Evenimente » Două puştoaice, de 13 şi 15 ani, căutate de poliţiştii reşiţeni. Anica şi Larisa sunt dispărute de vineri