Antena Meniu Search
x

Video Două surori, de 7 și 8 ani, violate de tatăl lor. Fetițele au povestit învățătoarei calvarul prin care au trecut

Caz şocant în Botoşani. Două surori, de 7 şi 8 ani, ar fi fost abuzate sexual de tatăl lor şi de un coleg al acestuia. Totul a ieşit la iveală când o învăţătoare a observat că fetele sunt mereu triste şi speriate şi a discutat cu ele. După discuţia cu fetele, dascălul a anunţat imediat autorităţile.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 08.02.2023, 14:05

Vezi și

Două surori, în vârstă de 7, respectiv 8 ani, ar fi fost abuzate sexual de tatăl lor. Ulterior, s-a aflat faptul că și un coleg de-al bărbatului ar fi agresat-o pe una dintre micuțe. Copilele erau mereu triste și supărate, nu vorbeau cu nimeni la școală, așa că o învățătoare a stat de vorbă cu ele și le-a întrebat ce se întâmplă.

Copilele au povestit calvarul prin care au trecut

Minorele i-au povestit cadrului didactic momentele de groază prin care au fost nevoite să treacă din cauza tatălui lor. Dascălul a anunțat imediat autoritățile, care au început cercetările. Micuțele, dar și cei doi frați mai mici ai acestora au ajuns în grija Protecției Copilului. Mama copiilor a ales să-și părăsească partenerul, să-și lase copiii cu el și să plece.

"Cele două fete de 7 și 8 ani, dar și cei doi frați mai mici ai acestora au ajuns cu toții în grija celor de la Direcția pentru Protecția Copilului, în timp ce polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și un dosar penal pentru o posibilă agresiune sexuală. Fetițele ar fi povestit învățătoarei, care le-a întrebat de ce stau atât de speriate și de ce nu vorbesc pe nimeni, că pe timpul nopții dorm cu tatăl lor și că acesta le-ar atinge în zonele intime și le-ar provoca dureri.

De altfel, s-a aflat faptul că și un alt coleg de muncă de-al tatălui ar fi fost văzut în timp ce ar fi agresat pe una dintre cele două fete. Fetele și cei doi frați mai mici se aflau în grija tatălui, după ce mama l-a părăsit pe bărbat și i-a lăsat pe copii în grija acestora, însă erau ținuți într-o stare deplorabilă, într-o locuință improvizată și de mai multe ori la școală, cadrele didactice au observat faptul că fetele nu sunt îngrijite. Continuă verificările pentru a vedea cum a fost posibil așa ceva și se face consiliere psihologică cu fetele", a transmis reporterul Observator, Clara Mihociu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că atacul Iranului asupra Israelului va escalada într-un conflict la scară largă?

Observator » Evenimente » Două surori, de 7 și 8 ani, violate de tatăl lor. Fetițele au povestit învățătoarei calvarul prin care au trecut