Antena Meniu Search
x

Video Două surori din Botoşani, surprinse de un incendiu în apartamentul lor. Fetiţa de 11 ani a fost cea care a dat alarma

Incendiu puternic, ieri, în municipiul Botoşani. Bucătăria unui apartament situat la etajul al doilea al unui bloc s-a făcut scrum, iar fumul gros a creat panică pe scară.

de Angela Bertea

la 04.05.2022, 08:39

Vezi și

În momentul izbucnirii flăcărilor, în interiorul apartamentului se aflau două fete, de 18 şi 11 ani. Cea mică a fost prima care a simţit mirosul înţepător şi şi-a alertat sora mai mare. 

Amândouă au ieşit în stradă, împreună cu alţi vecini, şi au sunat la 112. Pompierii au sosit rapid la locul incidentului şi au reuşit să limiteze pagubele. Din fericire nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Dorina Lupu, purtător de cuvânt ISU Botoșani: La sosirea forţelor de intervenţie ardeau bunurile din interirorul unei bucătării existând pericolul de propagare a flăcărilor la întregul apartament. Concomitent cu acţiunea de stingere, pompierii au intervenit pentru evacuarea persoanelor de la etajele superioare şi aerisirea clădirii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Două surori din Botoşani, surprinse de un incendiu în apartamentul lor. Fetiţa de 11 ani a fost cea care a dat alarma