Antena Meniu Search
x

Două tinere din Dâmboviţa, sechestrate şi obligate să se prostitueze în Italia. Au reuşit să scape după un mesaj trimis pe Facebook 

Doi bărbaţi din Târgovişte au fost arestaţi preventiv în Italia, după ce ar fi sechestrat două tinere şi le-au obligat să se prostitueze. Cei doi primeau contravaloarea serviciilor sexuale oferite de fete, sume care ajungeau şi la 1.000 de euro pe zi. 

de Redactia Observator

la 07.03.2023 , 09:11

Doi bărbaţi din Târgovişte, arestaţi în Italia, după ce ar fi sechestrat două tinere, obligându-le să se prostitueze - Shutterstock

Două tinere de 20 şi 22 de ani ar fi fost sechestrate şi obligate să se prostitueze în localitatea italiană Termoli de către doi bărbaţi din Târgovişte. Cazul a fost descoperit după ce una dintre fete l-a sesizat, prin intermediul unei reţele de socializare, pe şeful postului de poliţie dintr-o comună din Dâmboviţa în legătură cu faptul că a fost sechestrată şi forţată să se prostitueze în Italia, conform IGPR.

''La data de 26 februarie, prin intermediul unei reţele de socializare, şeful Postului de Poliţie Hulubeşti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a fost sesizat de către o tânără, de 20 de ani, din localitate, cu privire la faptul că se află pe teritoriul Italiei, fiind sechestrată şi obligată să se prostitueze. Ulterior, a fost informată Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Dâmboviţa, care, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, a semnalat Centrul de Cooperare Poliţienească Internaţională - IGPR'', se arată într-un comunicat al IGPR, potrivit Agerpres.

Astfel, în urma demersurilor întreprinse, la data de 28 februarie, organele judiciare din Italia s-au deplasat în localitatea Termoli, unde au identificat victimele, şi anume două femei, de 20 şi 22 de ani. Acestea ar fi fost obligate să se prostitueze de către doi bărbaţi, în vârstă de 37 şi 35 de ani, ambii din municipiul Târgovişte.

Articolul continuă după reclamă

Cele două femei ar fi fost agresate fizic şi ameninţate

Pe acelaşi subiect

Din cercetările ulterioare şi cu ajutorul bunurilor descoperite, printre care bani şi telefoane mobile, s-a stabilit că activitatea infracţională a celor doi se desfăşura la un nivel avansat. Prin intermediul site-urilor online, cei doi ar fi făcut publicitate activităţii de prostituţie din apartamentul din Termoli şi ar fi primit, personal sau prin transfer bancar, contravaloarea serviciilor sexuale, care ajungea inclusiv la 1.000 euro pe zi.

Victimele s-ar fi deplasat pe teritoriul Italiei, pentru a găsi un loc de muncă. Cei doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv, pe teritoriul Italiei.

În prezent, la nivelul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Dâmboviţa, sunt efectuate cercetări, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de persoane.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Vi s-a părut exagerată reacţia publicului la momentul Babasha de la concertul Coldplay?
Observator » Evenimente » Două tinere din Dâmboviţa, sechestrate şi obligate să se prostitueze în Italia. Au reuşit să scape după un mesaj trimis pe Facebook