Antena Meniu Search
x

Două femei şi un bărbat din Ialomiţa, acuzaţi că au obligat o fată de 15 ani să se prostitueze. Cei trei prieteni au fost arestați preventiv

Trei persoane, între care două femei și un bărbat, din Ialomița, sunt acuzate că au trimis la prostituție o copilă de 15 ani și au obținut bani de pe urma ei. Cei trei au fost arestați preventiv.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 16:03

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate, împreună cu procurorii DIICOT Ialomița, au făcut două percheziții, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor în formă continuată.

Oamenii legii au descins în localitățile Fetești și Bordușani. ''Din cercetări, a reieșit că persoanele bănuite ar fi recrutat, adăpostit și transportat, în mai multe localități din țară, o minoră, de 15 ani, cu scopul de a o exploata, prin practicarea prostituției. În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea continuării cercetărilor, 3 telefoane mobile, o țigaretă, despre care există suspiciunea că ar conține substanțe psihotrope, precum și un laptop'', transmite Poliția Ialomița.

Două femei, de 23 și 39 de ani, și un bărbat, de 33 de ani, au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori, proxenetism și act sexual cu un minor în formă continuată. Ulterior, cele trei persoane au fost prezentate magistraților Tribunalului Ialomiţa, care au emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate, pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Două femei şi un bărbat din Ialomiţa, acuzaţi că au obligat o fată de 15 ani să se prostitueze. Cei trei prieteni au fost arestați preventiv