Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Două TIR-uri s-au ciocnit pe şoseaua de centură Roman. Un şofer şi pasagera lui au rămas încarceraţi în cabină

Două TIR-uri s-au ciocnit, miercuri seară, în judeţul Neamţ, pe şoseaua de centură a municipiului Roman. Unul dintre şoferi şi o pasageră au rămas blocaţi în cabină, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru scoaterea lor.

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 21:52

- ISU Neamţ

În eveniment au fost implicate un autotren care transporta apă îmbuteliată şi unul încărcat cu lemn. În urma impactului, şoferul unuia dintre TIR-uri şi o pasageră aflată alături de acesta au rămas blocaţi în cabină.

Ei au fost scoşi cu ajutorul utilajelor de descarcerare şi preluaţi de către echipaje medicale. Atât şoferul, cât şi femeia, în vârstă de 63 de ani, erau conştienţi, dar răniţi. Al doilea şofer a reuşit să iasă singur din cabina TIR-ului.

În urma accidentului, circulaţia pe şoseaua de centură a municipiului Roman este complet blocată pe un sens de mers, traficul rutier desfăşurându-se dirijat, pe celălalt sens.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Două TIR-uri s-au ciocnit pe şoseaua de centură Roman. Un şofer şi pasagera lui au rămas încarceraţi în cabină