Antena Meniu Search
x

Dragostea pentru câinele ei a făcut-o pe o tânără să dea naştere unui festival de succes. De 12 ani, evenimentul este o tradiţie în Iaşi

La Iaşi, weekendul a fost dedicat prietenilor necuvântători. Sute de oameni, însoţiţi de animalele lor de companie, au participat la un festival doar pentru ei, de unde nu au putut să lipsească concursurile de îndemânare, frumusețe și nici atelierele educative. Ce este cel mai important, însă... au avut prilejul de a petrece timp împreună, ca o adevărată familie. 

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.06.2024 , 12:18

Printre jaloane, pe un mic pod sau pe balansoar, rând pe rând cățeii înscriși au arătat tot ce pot. Cei mai încântați de activitățile făcute împreună cu prietenii necuvântători au fost copiii. Nu au lipsit însă nici cățeii cu pedigree și multipremiați. Cum ar fi un cățel din rasa Papillon, cunosc și drept "câinele de jucarie". 

Festival născut din iubire

Festivalul are loc de 12 ani și este printre cele mai vechi tradiţii de acest fel din oraș. Tot iubirea pentru animale a fost cea care i-a dat naștere. Dincolo de bucuria momentului, organizatorii au adus și o latură educativă evenimentului. 

Vezi și

"Datorită dragostei pe care o am față de Tessy, am realizat acest concept, gândindu-mă că totuşi în Iași, la momentul ăla, nu erau evenimente dedicate animalelor de companie și sufletelor noastre din casă, care le avem grijă", ne povesteşte Ioana, organizatorul evenimentului.

La final, cei mai buni au plecat acasă cu premii, tot felul de bunătăți pentru blănoşi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Evenimente » Dragostea pentru câinele ei a făcut-o pe o tânără să dea naştere unui festival de succes. De 12 ani, evenimentul este o tradiţie în Iaşi