Antena Meniu Search
x

Dramă în familia unui preot din Constanţa! Fiica lui, Maria, de 19 ani, are nevoie de sângele nostru pentru a trăi. "Este un copil frumos, are tot viitorul în faţă"

Maria Cezara, o tânără de doar 19 de ani din Constanţa, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.

Maria Cezara, o tânără de doar 19 de ani din Constanţa, fiica cea mare a părintelui Cezar Axinte, are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi, după ce a fost diagnosticată cu leucemie.

Tânăra a primit un diagnostic cumplit: leucemie acutã mieloblastică, care este o formă foarte gravă de leucemie. 

Cezara, studentă la Facultatatea de Medicină “Ovidius”, a făcut chimioterapie și acum se află în perioada de aplazie, potrivit reporterntv.ro. 

"Maria Cezara este cel mai mare dintre cei 4 copii ai parintelui Cezar Axinte. A fost eleva la Colegiul de Arte. Ea este diagnosticata cu Leucemie acută mieloblastica M4 - o forma f grava de leucemie. A intrat pe chimioterapie si acum este in perioada de aplazie. Se duce o lupta, timp de 20 de zile, pentru ca sistemul sau imunitar sa se "restarteze". Este foarte foarte mare nevoie de masa trombocitara.

Pacient: Axinte Cezara-Maria, vârsta 19 ani, Diagnostic LAM4, Grupa ABIV, Rh+;

Spitalul Fundeni, Sectia Hematologie Dir. Prof. Dr Daniel Coriu, Dr. curant Camelia Stancioaica

Necesitatea: Masa Trombocitara

Grafic: Luni, cel târziu marti, prima punga.

Haideti sa dam sfoara in tara si sa ne mobilizam sa salvam un copil frumos si bun, care are tot viitorul in fata.

Donati sange, indiferent de grupa.

AB primeste de la toate grupele de sange!!!", se arată într-o postare pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Dramă în familia unui preot din Constanţa! Fiica lui, Maria, de 19 ani, are nevoie de sângele nostru pentru a trăi. "Este un copil frumos, are tot viitorul în faţă"