Antena Meniu Search
x

Dramă în Satu Mare. Un tânăr de 22 de ani a murit înecat, sub privirile prietenilor

Un tânăr în vârstă de 22 de ani a murit înecat, sâmbătă, în balastieră la Apa. Bărbatul se afla cu hidrobicicleta când a căzut în apă sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat.

de Redactia Observator

la 10.07.2021, 22:32

Dramă în Satu Mare. Un tânăr de 22 de ani a murit înecat, sub privirile prietenilor
Dramă în Satu Mare. Un tânăr de 22 de ani a murit înecat, sub privirile prietenilor - ISU Satu Mare

Pompierii militari din Satu Mare au intervenit, sâmbătă, pentru căutarea trupului unui tânăr, care a murit înecat în balastieră, la Apa.

Băiatul, în vârsta de 22 de ani, din Seini, se afla cu hidrobicicleta când a căzut în apă sub privirile prietenilor, care au încercat să îl salveze, dar fără rezultat.

La fața locului s-au deplasat două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu o autospecială de primă intervenție și comandă dotată cu barcă pneumatică și o ambulanță SMURD cu echipaj de prim ajutor. De mai bine de 2 ore pompierii militari caută trupul băiatului.

În sprijin au fost solicitați de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj 4 scafandrii militari care mâine dimineață, vor suplimenta forțele pentru căutarea băiatului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Dramă în Satu Mare. Un tânăr de 22 de ani a murit înecat, sub privirile prietenilor